Zeg JA tegen je talent!

Zeg ja tegen je talent!

Doe de quickscan

Je brengt een aanzienlijk deel van je leven door op je werk. Het is daarom belangrijk dat de organisatie waarvoor jij werkt ook aansluit bij jouw talenten en ambities. Door een verkort loopbaantraject, de loopbaan quickscan, ontdekken wij wie jij bent en wat jouw talenten zijn. Vervolgens gaan we opzoek naar een werkplek waar jij jouw talenten kunt gaan toepassen.

Ik heb interesse, hoe werkt Ubocht?

1.

Door een talentenscan en diepte-interview maken wij kennis met elkaar. We drinken een kop koffie, krijgen zicht op wie jij bent en bekijken jouw huidige positie en mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

2.

We schetsen jouw persoonlijk profiel en plaatsen deze op onze website. Jouw anonieme profiel kan nu al gezien worden door jouw toekomstige werkgever!

3.

Nu kan jij lekker onderuit gaan zitten en doet Ubocht het werk. We gaan op zoek naar een vacature die op jouw lijf is geschreven. We nemen contact op met jou én met de werkgever. Is er een match? Dan gaat het niet lang duren voordat er een kennismaking plaatsvindt.

4.

Gefeliciteerd! Je gaat nu echt ervaren hoe het is om te werken vanuit je kracht. In de eerste maand komt Ubocht op je werkplek langs om te kijken of jij wel echt op je plek zit. Gewoon, omdat we dat niet meer dan logisch vinden!