Ontdek hier ons aanbod

We begrijpen dat geschikt personeel je bedrijf kan helpen groeien.

Je wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst en daar heb je enthousiaste professionals voor nodig. Bij Ubocht gaan we dit voor jou regelen! We gaan op zoek naar werknemers die echt enthousiast worden van het vak en gemotiveerd zijn om jullie bedrijf verder te helpen. In tegenstelling tot traditionele recruiters hanteren wij vaste prijzen per plaatsing zodat het bedrijf nooit voor onverwachte kosten staan. Wij werken ook niet met wurgcontracten. Ben jij tevreden dan zijn wij het ook!

Al onze werkzoekenden hebben een loopbaanquickscan doorgaan, hierdoor kennen wij de persoon achter de CV door en door. We weten over welke talenten zij beschikken en hier kunt gebruik van maken. Een bevlogen werknemer in een gevarieerd team kan bedrijven laten floreren.

Interesse? Blader door ons aanbod werkzoekenden.

Benieuwd hoe wij werken bij Ubocht? Klik hier en lees meer over onze werkwijze.

Onze talenten:

"De denkende doener"

Man 18 jaar, Tilburg zoekt parttime werk

Punctueel en geduldig kunnen werken aan doelen. Nieuwsgierig, leergierig en wilskrachtig persoon. Daagt graag uit en wil intellectueel uitgedaagd worden. Voorkeursdoelgroep: jongeren.
De sectoren die bij mij passen zijn: human resource management/dienstverlening, kwaliteitsmanagement (controleren processen). Bereid tot omscholing. In bezit van een havo diploma.

“De overtuigende perfectie”

Man 33, Tilburg zoekt fulltime werk.

Ik ben communicatief, onderzoekend, dienstverlenend en reflectief ingesteld. Ik wil het verschil kunnen maken in het leven van anderen. Ik pas het best in een klein tot middelgroot informeel bedrijf waar focus heerst op professionele ontwikkeling. Vanwege mijn oog voor detail, analytisch vermogen en communicatieve eigenschappen, wil ik bij voorkeur een adviserende rol spelen in sales of marketing. Ik ben een echte verbinder mits ik me in de idealen van het bedrijf kan vinden.

“De inspirerende communicator"

Vrouw 25, omgeving Tilburg zoekt parttime werk.

Mijn grootste kracht en passie is communicatie op een creatieve manier naar buiten brengen, zowel in gesproken woord als in schriftelijk. Ik weet als geen ander mezelf op een natuurlijke en vlotte manier te verwoorden en dat op papier (of online) te zetten wat ik wil overbrengen. Ik weet hoe ik de juiste woorden moet kiezen om de ander te inspireren of daarnaar toe te bewegen waar ik of mijn klanten naar toe willen. Werkzaamheden op gebied van woord & beeld, design.

“De manusje-van-alles”

Man 56, omgeving Tilburg zoekt losse opdrachten.

Ervaring met projecten op met name gebied van timmerwerk. Denkt mee, kan ontwerpen en is ook ervaren op het gebied van electra. Vooral opdrachten die aantal dagen vergen zijn interessant. Denk aan tafels, stoelen en kasten maken maar ook badkamer verbouwen behoort tot de mogelijkheden

"De nuchtere begeleider"

Man 30, omgeving Tilburg zoekt fulltime werk. 

Erik is een teamplayer die direct communiceert. Hij heeft creatieve gaven en kan conceptueel denken, goed luisteren en motiveren. Hij is ingesteld op samenwerking en gaat het liefst snel richting een oplossing. Zijn gedrevenheid komt het beste tot uiting in de zorg of jongerenwerk. Hij is in sterke mate stressbestendig.

"De organiserende helper"

Vrouw 31, omgeving Tilburg zoekt fulltime werk. 

Zoekt voor circa 4 dagen in de week werk. Heeft veel kennis van administratief werk en is proactief. Heeft grote betrokkenheid bij het werk, is betrouwbaar en kan erg goed organiseren. Staat open voor werk in het sociale domein waar ze het verschil kan maken in het leven van anderen. Bij voorkeur werkzaam in omgeving van Tilburg.

Hoe werken wij bij Ubocht?

1.

Tijdens ons kennismakingsgesprek krijgen wij inzicht in het bedrijf en de wensen die daar leven. Ubocht komt langs om de mensen achter jullie organisatie te leren kennen. We verdiepen ons in jullie visie en wensen en bespreken de mogelijkheden m.b.t onze samenwerking.

2.

Wanneer er een wederzijdse match is bespreken wij wat Ubocht kan betekenen voor het bedrijf: samen kijken we naar welke vacatures geschrikt zijn om via ons te laten lopen.

3.

Ubocht gaat hard opzoek naar de juiste werknemer voor de functie(s). Dit doen we door meerdere werkzoekenden per dag te spreken. We filteren de werkzoekenden op de juiste eigenschappen die passen bij het bedrijf en de vacature.

4.

We nemen contact op bij een geschikte werknemer, jullie kunnen elkaar nu snel gaan ontmoeten.

5.

Tijdens de eerste weken van jullie nieuwe werknemer komt Ubocht langs om te kijken of beide partijen tevreden zijn.